Pulišić stigao u Milano VIDEO

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 10:49

Pulišić stigao u Milano VIDEO

Američki fudbaler Kristijan Pulišić stigao je u Milano gde bi trebalo da ozvaniči svoj prelazak u Milan.

Reprezentativac SAD hrvatskog porekla će sa "rosonerima" potpisati četvorogodišnji ugovor

Pulišić se javio sa aerodroma u najvećem gradu pokrajine Lombardije u sredu ujutru, a tokom dana su zakazani medicinski pregledi.

"Upravo sam stigao u Milano, uzbuđen sam što sam tu, jedva čekam da sve krene", poručio je Pulišić u kratkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << video poruci sa aerodroma koju je Milan objavio na Instagramu.

Pulišić (24) je rođen u Pensilvaniji, a još u mlađim kategorijama otkrila ga je Borusija Dortmund.

Na "Vestfalenu" je pokazao da se radi o ogromnom potencijalu, pa je usledio transfer u Čelsi.

Iako je odigrao skoro 100 utakmica za "plavce" sa "Stamford Bridža", američki reprezentativac nekako je uvek bio u drugom planu kod mnogih trenera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pulišić stigao u Milano, zaparalo uši kako je rekao svoje prezime

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Jul.2023

Čelsi bi trebalo da dobije oko 20 miliona funti Dileme više nema, Kristijan Pulišić je novi igrač Milana. Američki fudbaler je to potvrdio snimkom koji je objavio po sletanju na milanski aerodrom. On se u snimku ukratko predstavio ko je i šta je, a ono što je mnogima i zaparalo uši jeste...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.