Izvor: MozzartSport.com, 26.Jan.2021, 12:21

Pulen dobro prošao, pauziraće od tri do pet sedmica

Nije u pitanju teža povreda

Košarkaš Mornara, Džejkob Pulen, pauziraće do pet sedmica, javio je tim iz Bara. To znači da je odlični bek dobro prošao, imajući u vidu koje su sve vrste povreda bile u opticaju.

Pulen se povredio na utakmici protiv Crvene zvezde, a Mornar je zvanično objavio posle pregleda da povreda nije teže prirode. Kako je potvrđeno iz barskog kluba, snimak magnetnom reznonancom doneo je dobre vesti za Pulena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
"Prema proceni klupskog doktora Aca Vujičića, Džjkob Pulen će odsustvovati sa terena od tri do pet nedelja", ističe se na sajtu kluba iz Bara.

Košgeter Mornara će izvesno propustiti utakmice Mornara sa Borcem, Megom i možda Zadrom u ABA ligi, te dva meča sa UNIKS-om u Evrokupu, kao i finalni turnir Kupa Crne Gore, dodaje Mornar na zvaničnom sajtu.

Ako se oporavak bude odvijao po planu, Pulen bi mogao da se vrati na teren posle reprezentativne pauze i 26. februara bude u timu Barana za duel sa Krkom.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.