Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2020, 17:28

Puklo u Norveškoj posle Srbije: Serlot rekao selektoru da je nesposoban

Morao je kasnije da se izvini

Puklo je u Norveškoj posle Srbije. Selektor Lars Lagerbek potvrdio je da se posvađao sa reprezentativcem Aleksanderom Serlotom nakon poraza od Orlova u polufinalu Liga Naciije.

Očekivanja od aktuelne generacije Norveške predvođene Erlingom Halandom bila su velika, a plasman na Evropsko prvenstvo isplovio je kao prioritet.

Poraz od Srbije u minulom reprezentativnom ciklusu je to onemogućio, a ujedno je i nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmice usledio sukob između napadača Aleksendra Serlota i selektora Larsa Lagerbeka, što je iskusni stručnjak i potvrdio.

„Tolerišem da postoje neslaganja oko profesionalnih fudbalskih stvari. Aleksander je, međutim, izneo nekoliko optužbi koje se nisu bavile fudbalom, već kako smo ja i moj pomoćnik nesposobni kao treneri“, rekao je Lagerbeg

Kako je istakao Lagerbek, Serlot jeste prešao granicu, ali se potom izvinio svima u reprezentaciji za izazivanje nemira u taboru Norvežana.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.