Puca u Interu: Mančini ljut na Ljajića!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2015, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puca u Interu: Mančini ljut na Ljajića!

Navodno, razlog je nedovoljno zalaganje na treninzima reprezentativca Srbije

Trener Intera Roberto Mančini nezadovoljan je radom i zalaganjem na treninzima srpskog reprezentativca Adema Ljajića zbog čega ne planira da mu pruži veću minutažu, prenosi Korijere delo Sport.

Mančini je ljut na Ljajića, jer se na jučerašnjem meču protiv Sampdorije (1:1), na kojem je kao rezerva ušao poslednjih nekoliko minuta, nije na odgovarajući način pripremao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za ulazak već razgovarao sa Marcelom Brozovićem.

Italijanski list piše da je Ljajić bio revoltiran, jer su pre njega u igri ušli Džonatan Bijabijani i Rej Manaj.

Ljajić je u Ðenovi odigrao tek drugi meč za Nerazure od dolaska na pozajmicu iz Rome.

On je tokom karijere igrao za Partizan i Fjorentinu, dok je za selekciju Srbije zabeležio 14 utakmica i dva gola.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Manćini ljut na Ljajića zbog nedovoljnog zalaganja

Izvor: SandzakPress.net, 05.Okt.2015

Svijet – Trener Intera Roberto Manćini nezadovoljan je radom i zalagem na treninzima reprezentativca Srbije Adema Ljajića zbog čega ne planira da mu pruži veću minutažu, prenosi danas Korijere delo Sport. Manćini je ljut na Ljajića jer se na jučerašnjem meču protiv Sampdorije (1:1), na kojem...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.