Puč u Rimu? Ne zovu Totija bez razloga Imperator...

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puč u Rimu? Ne zovu Totija bez razloga "Imperator"...

Nadimak mu je "Velika beba", neki su ga zvali i "Imperator", izgleda da je porastao. Šta će se desiti?

Eusebio Di Frančesko je preživeo remi u Kaljariju, Roma je izgubila prednost sa dva igrača više protiv Sarda i ostala bez pobede.

Predsednik Palota je pobesneo, ali je Monći još jednom spasio trenera.

Ipak, malo ko veruje da će preživeti do nove godine, sledeće nedelje Roma čeka Đenovu, a onda sledi put u Torino, Juventusu.

Mnogi veruju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je poverenje Di Frančesku oročeno, dok Roma ne nađe zamenu.

U klubu nisu zagrejani za Montelu ili Paula Sousu, a delegirali su Frančeska Totija i De Rosija da probaju da ubede Kontea.

Toti i Konte su bili veliki rivali na terenu, ali bivši trener Juventusa i Čelsija ima veliko poštovanjed za legendu Rome, dok je De Rosi bio ključ u reprezentaciji i igrač koga Konte obožava.

Želeo je i da ga dovede u Čelsi, ali je kapiten Rimljana rešio da poput Totija završi karijeru tamo gde je i počeo.

Njih dvojica zajedničkim snagama ubeđuju Kontea da prihvati klupu, iako je ovaj odlučio da čeka do leta, ako uspe, Toti će verovatno ubrzati odlazak Monćija koji se sa tim ne slaže i od pomoćnika, uz aklamaciju navijača, biti promovisan u sportskom direktora Rome.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.