Puača pred Novi Pazar: Imaju odličnu sezonu

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 18:05

Puača pred Novi Pazar: Imaju odličnu sezonu

Trener fudbalera Voždovca Nikola Puača izjavio je da Novi Pazar igra odličnu sezonu i njegovu ekipu očekuje duel sa neugodnim i kvalitetnim protivnikom.

"Novi Pazar igra odličnu sezonu, čeka nas jedan neugodan i kvalitetan protivnik. Bez obzira na njihovu ambiciju, mi svakako nećemo odstupati od našeg modela igre", rekao je Puača, a preneo klub.

Fudbaleri Voždovca gostuju Novom Pazaru, u okviru 32. kola Super lige Srbije. Druga utakmica plej-ofa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igra se u sredu od 16 časova.

"Cilj nam je da se na taj način nametnemo, ponovimo sve dobre momente iz prethodne utakmice i zabeležimo rezultat koji će nam doneti nove bodove", izjavio je Puača.

Beogradski klub je sedmi na tabeli sa 42 osvojena boda, dok su Novopazarci jedno mesto iznad sa 50 bodova na svom kontu.

"Osim na povređenih Đurđevića, Novevskog i Medića, u konkurenciji za sastav neće biti ni Matić koji mora da pauzira zbog četvrtog žutog kartona. Na sve ostale igrače računamo za predstojeće gostovanje", dodao je on.

U prvoj utakmici doigravanja Voždovac je savladao kragujevački Radnički sa 2:1 dok je Pazar izgubio od Vojvodine rezultatom 4:0.

"Dobra utakmica je iza nas i raduje što smo savladali jednu vrlo dobru ekipu Radničkog 1923. Imali smo kontrolu tokom celog meča, osim kratkih perioda u drugom poluvremena kada nismo izgledali onako kako želimo, sve ostalo je bilo vrlo pozitivno", zaključio je Puača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Puača: Čeka nas neugodan i kvalitetan protivnik u Novom Pazaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2023

Trener fudbalera Voždovca Nikola Puača, izjavio je pred utakmicu sa Novim Pazarom da njegov tim očekuje duel sa neugodnom i kvalitetnom ekipom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.