Puača: Svaka utakmica u prolećnom delu će nositi posebnu težinu

Izvor: B92, 03.Feb.2023, 00:46

Puača: Svaka utakmica u prolećnom delu će nositi posebnu težinu

Trener fudbalera Voždovca Nikola Puača rekao je da će svaka utakmica u prolećnom delu Super lige Srbije nositi posebnu težinu.

Dodaje da njegova ekipa u prvom meču, protiv Radničkog 1923, nikako ne sme da potceni rivala.

"Svaka utakmica u prolećnom delu će nositi posebnu težinu, zato što je takmičenje veoma neizvesno. Svaka ekipa ima svoju računicu, svaki meč će biti priča za sebe", rekao je Puača, prenosi klub.

"Ne smemo nikako da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ih potcenimo, jer imaju veći kontinuitet u radu od nas. Znaju šta rade u svakoj fazi igre, neće nam biti lako, ali sigurno ni njima neće biti lako sa nama", dodao je on.

Fudbaleri Voždovca u subotu gostuju Radničkom 1923, u utakmici 20. kola Super lige Srbije.

Biće to prvi meč posle zimske pauze, ali i duel dva tima koji se nalaze na približnim pozicijama na tabeli.

Uoči ovog susreta, beogradski klub je sedmi sa 31 osvojenim bodom, dok su Kragujevčani osmi na tabeli i imaju 25 bodova na svom kontu.

Trener Voždovca je naveo da Radnički 1923 ima veoma dobre pojedince, da je dobro organizovan tim i da poseduje model igre koji veoma poštuje.

"Imaju stručni štab koji radi dobar posao i to se vidi na terenu. Tu smo negde po mnogim parametrima, što pokazuje i tabela, naravno i oni i mi ćemo ići na pobedu, ali mislim da neće biti srljanja, treba uzeti u obzir i stanje terena, vremenske prilike", rekao je Puača.

"Očekuje nas dobra, takmičarska utakmica, više ćemo biti fokusirani na nas i pokušaćemo da odigramo najbolje moguće u datom trenutuku", zaključio je on.

Utakmica Radničkog 1923 i Voždovca igra se u subotu od 13.00 na stadionu "Čika Dača".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.