Počelo razgovorom o slobodi, došlo do pritvora: Novi obrti u Đokovićevom slučaju

Izvor: B92, 14.Jan.2022, 12:51

Počelo razgovorom o slobodi, došlo do pritvora: Novi obrti u Đokovićevom slučaju

Činilo se da će Novak Đoković gotovo sigurno biti na slobodi makar do 22 časa po našem vremenu, ali se sitacija promenila.

Advokat države Stiven Lojd nije bio ni protiv toga da proces ostane kod sudije Enotnija Kelija, ni protiv toga da ga prebace na drugi sud.

Uz to je prihvatio i rokove koje je dao Đokovićev zastupnik.

Postojao je i dogovor da Đoković neće biti pritvoren večeras i da će se ujutru (petak 22 h po našem vremenu) >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pojaviti pred imigracionim vlastima na razgovoru.

Međutim, usledio je novi razgovor o njegovom pritvaranju. Najpre je Đokovićev advokat tražio od sudije da naš teniser bude na slobodi dok sud ne donese odluku o žalbi.

On je dodao da je Đoković i onda kada je bio kod advokata, prethodni put tokom suđenja, zapravo bio u pritvoru.

Potom je Lojd predložio da se Đokoviću dozvoli da sutra bude sa svojim advokatima, sve dok službenicima granične službe bude dozvoljeno da budu na istom spratu sa njim. Nakon toga bi bio vraćen u pritvor.

Tok suđenja pratite putem našeg bloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Debakl zvani Đoković", Dan odluke je stigao, i dalje se ne zna gde je Novak

Izvor: B92, 14.Jan.2022

Srpski teniser Novak Đoković izlazi u subotu u 23:30 pred australijske institucije koje će mu odrediti sudbinu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.