Prvi trijumf Kumanove Barse! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2020, 21:34

Prvi trijumf Kumanove Barse! (video)

Pobeda, ali...

Fudbaleri Barselone sastali su se sa ekipom Himnastika u prijateljskom susretu, prvom za novog trenera Ronalda Kumana na klupi "Blaugrane".

Slavili su Katalonci sa 3:1 (2:1), te je tako Kuman debitovao pobedom.


Ipak, utisci su različiti, Kuman je izašao u formaciji 4-2-3-1, Mesi je igrao po desnoj strani, ali se rotirao sa mladim Pedrijem, koji je počeo na mestu "desetke", dok je Grizman igrao u samom špicu napada.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Neto, Roberto, Pike, Lengle, Alba, Buskets, Alenja, Mesi, Pedri, Dembele, Grizman


Poveli su već u šestom minutu, Usman Dembele se dobro snašao pred golom rivala, pa je na kraju sa samo par metara rutinski zatresao mrežu Himnastika.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRVI TRIJUMF KUMANOVE BARSE: Dva penala i Mesi na terenu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 12.Sep.2020

Fudbaleri Barselone sastali su se sa ekipom Himnastika 3:1 (2:1) u prijateljskom susretu, prvom za novog trenera Ronalda Kumana na klupi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.