Izvor: Piplmetar.rs, 08.Okt.2023, 12:30

Prvi spisak Nagelsmana

Novi selektor Nemačke Julijan Nagelsman objavio je svoj prvi spisak fudbalera po stupanju na dužnost.
Domaćin narednog Evropskog prvenstva nema obaveze u kvalifikacijama, pa će tako 14. oktobra u Konektikatu igrati protiv SAD-a, a 18. oktobra u Filadelfiji će odmeriti snage sa Meksikom.
Nagelsman je vratio u tim iskusnog štopera Borusije Dortmund Matsa Humelsa i vezistu Bajerna Leona Gorecku, koji su bili u nemilosti doskorašnjeg selektora Hansija Flika.
Na njegovom spisku >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << su se našla i trojica potencijalnih debitanata, a to su Robert Andrih iz Bajer Leverkuzena, Kris Fuhrih iz Štutgarta i Kevin Berens iz Union Berlina.
Mi smo novi stručni štab i želimo da vidimo u akciji što više igrača. Cilj nam je da u ovako kratkom vremenu sve njih isprobamo i da pokušamo da unesemo neke novine u treninge i igru na samim utakmicama“, izjavio je Nagelsman.
Na spisku se nalaze:
Golmani: Olivije Bauman, Bernd Leno, Mark-Andre ter Štegen, Kevin Trap.
Odbrana: Robin Gosens, Mats Humels, David Raum, Antonio Ridiger, Niklas Zile, Džonatan Ta, Malik Tiav.
Vezni red: Robert Andrih, Julijan Brandt, Kris Fuhrih, Leon Gorecka, Paskal Gros, Ilkaj Gundoan, Jonas Hofman, Džošua Kimih, Džamal Musijala, Liroj Sane, Florijan Virc.
Napad: Kevin Berens, Niklas Filkrug, Kai Hav

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.