Prvi set: Odličan početak Svetskog prvenstva za naše odbojkašice, Srbije - Turska 25:15

Izvor: Blic, 23.Sep.2014, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi set: Odličan početak Svetskog prvenstva za naše odbojkašice, Srbije - Turska 25:15

Odbojkašice Srbije igraju prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu u Italiji i u prvom kolu B grupe igraju protiv selekcije Turske, a dešavanja sa tog meča možete pratiti uz Blicsport.rs.

Naše odbojkašice su odlično ušle u meč, povele sa 3:0 i dalje uvećavale prednost kako je uvodni set odmicao. Turkinje nisu mogle da uhvate korak, a Rašićeva se pobrinula za 8:4 na prvom tehničkom tajm-autu.

Prilikom drugog je Srbija vodila sa 16:10, zatim i 19:11, proradio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je i blok naše reprezentacije, rivalke nisu imale nijedan poen iz ovog segmenta igre, a Boškovićeva je sjajno igrala na poziciji korektora umesto Jovane Brakočević i donela prvu setu loptu.

Posle servisa Živkovićeve dobro su izabranice Zorana Terzića odigrale u odbrani, pa je Brankica Mihajlović tu prvu šansu pretvorila u ubedljivih 25:15.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice u derbiju lepotica preslišale Turkinje! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2014

Fantastično su Srpkinje startovale na šampionatu planete u Italiji, trijumfom nad velikim i jakim rivalom. Debitantkinja Tijana Bošković je briljirala..Odbojkašice Srbije fantastično su započele svoje učešće na Svetskom prvenstvu pobedom na veoma jakom selekcijom Turske 3:1 (25:15, 20:25, 25:19,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Terzić: Iznenađen sam dobrom igrom, padovi protiv Turske su bili minimalni

Izvor: Blic, 23.Sep.2014

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da je iznenađen dobrom igrom njegovih izabranica na meču sa Turskom u prvom kolu Svetskog prvesntva u Italiji..."Mislim da je veliko iznenađenje što smo odigrali ovako dobru utakmicu. Bili smo sve vreme u igri, a padovi su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.