Prvi poraz FMP Železnika

Izvor: B92, 15.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi poraz FMP Železnika



Košarkaši FMP Železnika doživeli su prvi poraz u ULEB kupu. Oni su u 3. kolu grupe B izgubili na gostovanju od turskog Bešiktaša sa 73:74.

Najbolji kod FMP-a bio je Erceg sa 14 poena, dok je Samardžiski postigao 13. Sa druge strane, Tomas je ubacio 21, a Rise 20, uključujući i odlučujuće bacanje za Bešiktaš.

Ekipa iz Železnika pružila je tokom celog meča jak otpor turskoj ekipi. FMP je dobio prvu četvrtinu sa 19:14, ali su na poluvreme otišli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa minus 2, 37:39.

U drugom poluvremenu Bešiktaš je čuvao minimalnu prednost, ali je srpski tim u završnici uspeo da izjednači. Poeni Labovića, Teodosića i Rašića, za izjednačenje na 73:73, doneli su FMP-u priliku da pobedi.

Međutim, Rise je 10-ak sekundi pre kraja pogodio jedno bacanje za Bešiktaš, a Rašić promašio poslednji šut za FMP.

FMP sada ima dve pobede i jedan poraz, a u sledećem kolu dočekuju Strazbur.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.