Prvi dan jula doneo sijaset transfera, Redsi prodali napadača! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi dan jula doneo sijaset transfera, "Redsi" prodali napadača! (video)

Za sada su "Sveci" najaktivniji.

Krenula je pravo letnje ludilo na pijaci kada su u pitanju transferi Premijer lige, za sada prednajči Sautempton koji je sa dva transfera iskristalisao ko će mu činiti napadački tandem naredne sezone.

Prvo je potvrda nastavka saradnje sa Deni Ingsom, Englez je prošle sezona nastupao kao pozajmljeni igrač Liverpula. Sautempton je potvrdio danas da su otkupili kompletna prava na ofanzivca, Liverpul će prihodovati oko 25 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra sa svim bonusima.

Takođe su "Sveci" potvrdili i transfer Če Adamsa iz Birmingema. Jedan od najboljih igrača Birmingema je prešao u klub iz Premijer lige za sada nepoznatu sumu, potpisan je petogodišnji ugovor. Napadač je prošle sezone postigao čak 22 gola u drugom po redu takmičenju u Engleskoj.

The Ralph Express rolls on!

Departing: Birmingham

Destination: Southampton

Welcome aboard, @CheAdams_! #saintsfc pic.twitter.com/FcE8duLkfd

— Southampton FC (@SouthamptonFC) 01. јул 2019.

Votford je ozvaničio transfer Krega Dosona, stameni štoper će tako napustiti VBA posle devet godina. Transfer je vredan oko sedam miliona evra a iskusnom defanzivcu sledi četvorogodišnji ugovor sa "Stršljenima".

I na kraju imao jedan odlazak iz Sautemptona, u pitanju je Met Target, dete lučkog grada. Engleski levi bek je bio meta mnogih klubova iz Premijer lige, na kraju će ipak nastaviti karijeru u ovogodišnjem debitantu Aston Vili. Klub iz Birmingema je platio 16 miliona evra za obećavajućeg defanzivca.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.