Prvi čovek Stare dame pomilovan, ispaštaće navijači!

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2017, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi čovek "Stare dame" pomilovan, ispaštaće navijači!

Apleacioni sud Fudbalskog saveza Italije (FIGC) ukinuo je danas predsedniku Juventusa Andrei Anjeliju jednogodišnju suspenziju zbog prodaje karata okorelim "ultra" navijačima crno-belih.

Anjeli je u septembru suspendovan na godinu dana iz fudbala zbog prodaje karata "ultra" navijačima, a "Stara dama" morala je da plati i kaznu od 300.000 evra.

Apelacioni sud FIGC promenio je odluku i umesto suspenzije Anjelija, kaznio je Juventus sa jednom utakmicom igranja pred zatvorenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << južnim tribinama svog stadiona koje po običaju pripadaju organizovanim navijačima i kaznom za predsednika kluba od 100.000 evra.

Juventus je takodje kažnjen i sa 600.000 evra kazne, a južnu tribinu moraće da zatvori za narednu utakmicu protiv Đenove zakazanu za 22. januar.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.