Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2020, 11:47

Prvi atak PSŽ odbijen, Lacio traži (bar) 85.000.000 za Sergeja

Pregovori se nastavljaju

Najavio je indirektno sportski direktor Lacija Igli Tare da je klub počeo da se sprema za život posle Sergeja Milinković Savića, ali niko nije pomenuo da će se Nebeskoplavi lako odreći svog ponajboljeg igrača.

Iz Francuske stiže proglas da je prvi atak Pari Sen Žermena za Milinković Savića Lacio odbio, samim tim i sumu od 60.000.000 evra, koliko je francuski šampion ponudio za srpskog vezistu. Međutim, nije toliko velika >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << razlika između onoga što Lacio želi, a PSŽ nudi. Ako su informacije iz Francuske tačne, Nebeskoplavi bi u trenutku kada su cene igrača pale kao posledica ekonomske krize zbog pandemije virusa korona, bili zadovoljni i sa sumom od bar 85.000.000 evra. Bez bonusa, o kojima bi se naknadno pregovaralo.

Uzdah olakšanja u Rimu: SMS nije povređen

To je svakako drastično manje novca od onoga što je Lacio tražio u vreme pre COVID-19. Setimo se da je prvi čovek Klaudio Lotito, inače poznat kao jako tvrd pregovarač, za Sergeja zahtevao i do 150.000.000 evra.

Sportski direktor PSŽ Leonardo najozbiljnije je zainteresovan za usluge SMS i oko njega bi gradio vezni red Svetaca u budućnosti. PSŽ je nedavno rešio pitanje naslednika Edinsona Kavanija otkupom Maura Ikardija za 60.000.000 evra.

Podsetimo, nedavno se pisalo da je Lacio ponudio Sergeju novi ugovor s milion evra više primanja, čime bi otišao na 3.500.000 evra godišnje. Nedavno je Igli Tare u razgovoru za italijanske medije poručio da Lacio sprema zamenu za Sergeja i tako indirektno najavio odlazak srpskog reprezentativca.

Samo da vidimo za koliko para i hoćemo li imati novi najskuplji transfer jednog srpskog fudbalera?

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.