Prvi El Clasico u atipičnom terminu

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2016, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi El Clasico u atipičnom terminu

Za nešto više od mesec dana igra se, po mnogim mišljenjima, najatraktivnija svetska utakmica u klupskom fudbalu.

Na Nou Kampu se sastaju Barselona i Real, a taj meč je na programu je u subotu s početkom u 16:15I Neobično za veliki derbi koji smo naviki da gledamo u večernjem terminu.

Termin prvog "El Clasica" u sezoni zvanično je potvrđen, a glavni razlog što je utakmica zakazana za 16:15 je želja da se meč normalno prati i u azijskim zemljama, koje su važna teritorija za oba španska giganta ponajviše zbog marketinga.

Trenutno na tabeli La Lige vodi Real sa 24 boda, dva više od drugoplasirane Barselone.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Prvi El Klasiko u atipičnom terminu

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2016

Za nešto više od mesec dana igra se, po mnogim mišljenjima, najatraktivnija svetska utakmica u klupskom fudbalu...Na Nou Kampu se sastaju Barselona i Real, a taj meč je na programu je u subotu s početkom u 16:15! Neobično za veliki derbi koji smo naviki da gledamo u večernjem terminu...Termin...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.