Prvenac Mbapea u velikom stilu! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2017, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvenac Mbapea u velikom stilu! (video)

Mladi francuski napadač nastavio je odakle je stao u dresu "Kneževa".

Sada je jasno, Mbape je rođen da postiže golove.

Nakon sjajne minule sezone u dresu Monaka, koja mu je donela nestaran transfer u redove Pari sen Žermena, 18-godišnji Francuz nastavlja da teroriše protivničke mreže.

Nakon što mu je u prvih 45 minuta gol "ukrao" Kavani, dočekao je Mbape i svojih pet minuta na isteku jednog časa igre.

Pokušao je Mbape da pronađe Nejmara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbrana je uspela da izbije loptu ispred Brazilca, ali samo nazad do bivšeg igrača Monaka.

On nije časio časa, odmah je raspalio po lopti i poslao je u donji desni ugao okvira protivničkog gola.

Ovako je Mbape najverovatnije doneo i tri boda Parižanima, kako je koji minut pre njegovog pogotka Benoa Asue-Ekoto zaradio direktan crveni karton, te će Mec u nastavku susreta igrati sa desetoricom na terenu.

Nije Mbape mogao da pronađe bolji trenutak za postizanja prvog gola u dresu "Svetaca", debi, a još i gol za pobedu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova sila iz Pariza - "tresu" sva trojica!

Izvor: Mondo, 08.Sep.2017

Emeri nije časio ni časa, pa je od prvog minuta protiv Meca na teren poslao Mbapea, Nejmara i Kavanija, a sva tri fudbalera postigla su golove...Kada treneri dobiju pojačanja često pričaju o tome kako je potrebno vreme da bi ona bila prava, ali u slučaju astronomski plaćenih Nejmara i Mbapea,...

Nastavak na Mondo...

"Grnčari" šokirali "Đavole", uzvratili im Matić, Pogba i Rašford! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2017, 19:42

Nakon 45 minuta igre na "Britanija" stadionu, videli smo po jedan gol na obe strane...Stouk Siti je ugostio favorizovani Mančester Junajted, a nakon 43 minuta igre činilo se da će domaćin sa golom viška na odmor...Bivši igrač Junajteda Daren Flečer je uočio usamljenog Dijufa na desnoj strani,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.