Prvenac Božinova za trijumf Partizana!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2015, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvenac Božinova za trijumf Partizana!

Pogotkom bugarskog internacionalca Valerija Božinova fudbaleri Partizana upisali su prvi trijumf u sklopu drugog dela priprema za novu sezonu koje crno-beli sprovode na Pohorju.

Fudbaleri Partizana u sredu su ostvarili prvi trijumf u sklopu drugog dela priprema za novu sezonu pošto su na stadionu nogometnog kluba Brunšvik slavili protiv Rudara iz Velenja rezultatom 1:0 (1:0).

Jedini pogodak na meču postigao je bugarski internacionalac Valerij Božinov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je do prvenca u crno-belom dresu stigao udarcem sa bele tačke u 27. minutu.

Trener Zoran Milinković odlučio je da ekipa koja je počela meč na terenu provede sat vremena, dok su rezervisti imali pola sata za dokazivanje.

Poslednje pojačanje crno-belih Abubakar Oumaru utakmicu je pratio sa tribina pošto se tek danas priključio ekipi na Pohorju.

Narednu kontrolnu utakmicu na pripremama u Sloveniji crno-beli će odigrati 4. jula protiv Tereka iz Groznog, a u istom danu tokom prepodneva zakazan je okršaj sa Aluminijumom iz Kidričeva.

Partizan - Ž. Živković, Vulićević, Petrović Nemanja, B. Ilić, Ostojić, Jevtović, Brašanac, Trujić, Babović, Ninković, Božinov

Igrali su još (od 60. minuta) - Kljajić, Bandalovski, Bogosavac, I. Petrović, Ćirković, Lukić, Marinković, S. Ilić, Grbić, Kojić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović debitovao golom!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2015

Srpski internacionalac Ivan Obradović debitovao je u sredu za Anderleht u duelu sa Odenardeom i tom prilikom postigao vodeći pogodak u trijumfu briselskog sastava...Bivši fudbaler Partizana Ivan Obradović u sredu je dobio priliku da debituje u dresu Anderlehta koji ga je nedavno predstavio kao jedno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.