Prve reči Piksija posle plasmana: Ovo je poklon naciji...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023, 18:47

Prve reči Piksija posle plasmana: "Ovo je poklon naciji..."

Nekako smo se provukli.

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je sa selekcijom Bugarske. Bilo je 2:2 na novom stadionu Dubočica u Leskovcu i tako je naša selekcija obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo, prvi put posle 24 godine.

Naš selektor Dragan Stojković Piksi poslao je poruku naciji posle meča.

- Veliki dan za srpski fudbal, veliki uspeh. Posle toliko godina ćemo imati reprezentaciju na Evropskom prvenstvu. Čestitam momcima što se nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predavali, i kad smo bili u zaostatku verovali su da možemo do gola. Upozoravao sam da moramo biti jako oprezni. Znaju svi da je ove mečeve igrati teško na psihološkom planu, a vi imate imperativ. Momci su pokazali kvalitet koji treba da krasi tim i zasluženo idemo dalje - rekao je Piksi.

Šta je najvažnije?

- Najvažnije je da smo ciklus završili na najbolji način. Ovo je poklon naciji, državi, svima onima koji su nas podržavali. Verujem da su svi verovali, to je ono što treba da krasi naš nacionalni tim - zaključio je selektor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.