Prve reči Petkovića nakon napada na Bjelicu: Sve je laž!

Izvor: B92, 05.Feb.2024, 17:29

Prve reči Petkovića nakon napada na Bjelicu: Sve je laž!

Sportsku, ali i širu javnost, tokom dana prodrmao je slučaj napada fudbalera Nikole Petkovića na košarkaša Nemanju Bjelicu u jednoj dečijoj igraonici.

Čak je Petković snimljen sa makazama u rukama kako želi da se obračuna sa NBA šampionom, ali do veće eskalacije pred velikim brojem dece nije došlo.

Nakon što je fudbaler dao iskaz u tužilaštvu, te izašao iz pritvora, oglasio se vrlo kratko i sa tri reči izneo svoje mišljenje.

"Sve je laž!", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prokomentarisao je Petković za "Sportal" i tako ukratko objasnio šta misli o celom incidentu.

Još uvek nije poznat motiv, odnosno, razlog zbog čega je do svega ovog došlo.

Sudski postupak će tek biti odrađen i tokom njega ćemo znati više informacija o samom događaju koji se odigrao 3. februara u večernjim satima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.