Prvak Srbije tek peti na TV turniru šampiona u Doboju

Izvor: Mondo, 25.Avg.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvak Srbije tek peti na TV turniru šampiona u Doboju

Vojvodina je na kraju tradicionalnog turnira ubedljivo pobedila domaću Slogu, dok su trofej podigli rukometaši francuskog Šartra.

Utakmicama za konačan plasman u subotu je završen 51. Međunarodni rukometni TV turnir šampiona "Doboj 2019".

Novosadska Vojvodina, sedmostruki uzastopni prvak Srbije, u duelu za peto mesto je bila bolja od domaće Sloge, rezultatom 33:22.

Pobednici turnira su rukometaši francuskog Šartra, koji su nakon izvođenja sedmeraca >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pobedili Eurofarm iz Severne Makedonije - 26:25 (22:22).

Prošlogodišnji osvajač trofeja, slovački Tatran iz Prešova, ovog puta je zauzeo treće mesto zahvaljujući pobedi nad švajcarskim Krins Lucernom 26:25, dok je Peking savladao Izviđač iz Ljubuškog 25:24 i završio na sedmoj poziciji.

Dobojski turnir uvršten je u kalendar Evropske i Svetske rukometne federacije, a pokrovitelji su Radiotelevizija Republike Srpske i grad Doboj, uz podršku Vlade Srpske i Saveta ministara BiH.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.