Prva zvezda Crvene Furije putuje u Rio!

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2016, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva zvezda "Crvene Furije" putuje u Rio!

Prva zvezda košarkaške reprezentacije Španije Pau Gasol nastupiće na predstojećim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru uprkos tome što je prethodnih nedelja doveo u pitanje svoje učešće zbog straha od Zika virusa.

Centar košarkaške reprezentacije Španije Pau Gasol saopštio je u subotu da će u avgustu biti deo nacionalnog tima koji će uzeti učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Prethodnih nedelja Pau Gasol je doveo u pitanje odlazak na Olimpijske igre zbog straha od Zika Virusa ali je na kraju doneo odluku koja je obradovala naciju.

"Idem na Olimpijske igre" napisao je Pau Gasol u kolumni za špansku Marku.

Predstojeće Olimpijske igre u Rio de Žaneiru biće četvrte za Pau Gasola koji je prethodno učestvovao na smotrama u Atini, Pekingu i Londonu.

Centar Čikago Bulsa do sada je osvojio dve srebrne medalje na Olimpijskim igrama, a ove godine pokušaće da se oprosti od dresa sa državnim grbom najsjajnijim odličjem u Rio de Žaneiru.

Olimpijske igre u Rio de Žaneiru na programu su od 6. do 21. avgusta tekuće godine, a košarkaška reprezentacija Španije igraće u Grupi B sa selekcijama Argentine, Brazila, Litvanije, Nigerije i jednog od kvalifikanata.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

IZAZVAO RAZLIČITE REAKCIJE: ‘Orlovi’ čerupali ‘petlove’, a gde je za to vreme Bobi Marjanović? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2016, 10:06

Bliži je nego što mislite…. . Još uvek traje polemika u srpskoj javnosti oko pitanja statusa Bobana Marjanovića u nacionalnom timu, posle podsetimo, njegovog otkaza Aleksandru Đorđeviću usled rešavanja svega oko ‘ugovora života’ kako je istakao njegov menadžer.. Najavljeno je da bi Bobi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.