Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021, 09:31

Prva poruka Kristijana Eriksena: Dobro sam, napred Danska!

Optimizam sjajnog veziste

Osmeh na licu i podignut palac. Sveodčasnstvo da se Kristijan Eriksen ubrzanim tempom oboravlja od kolapsa nasred terena Parken stadiona.

Najbolji igrač Danske javio se iz bolnice u Kopenhagenu i saopštio da daljeg razloga za brigu kad je reč o njegovom zdravstvenom stanju nema, iako je u subotu veče celu planetu ostavio u šoku pošto se srušio na travu pred kraj prvog poluvremena utakmice sa Finskom u prvom kolu Prvenstva Evrope.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Brzom reakcijom lekara obe selekcije je zbrinut, a posle tri dana ispitivanja sam kaže da se oseća bolje nego što se u prvi mah činilo.

Pozdrav svima. Veliko vam hvala za simpatične i neverovatne želje i poruke iz svih delova sveta. Zaista dosta znače meni i mojoj prodici. Dobro sam, imajući u vidu okolnosti. Još moram da prođem kroz neka ispitivanja u bolnici, ali se osećam dobro“, napisao je ofabzivni vezista Intera na zvaničnom Instaram profilu, u prvom obraćanju javnosti posle nemilog događaja.

Jasno je da je za njega EURO završen. Bar kad su u pitanju treninzi i utakmice. Preostaje mu samo da bodri kolege.

Sad ću navijati za saigrače iz danske reprezentacije na narednim mečevima. Igrajte za Dansku. Sve najbolje. Kristijan“, dodao je Eriksen.

Lekari se ne usuđuju da prognoziraju koliko bi Kristijan Eriksen mogao da pauzira i da li gubitak svesti može da znači i nagoveštaj kraja karijere. Manje bitno. Sad je važno samo da je – zdrav.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.