Prva pobeda Poštara u polufinalu

Izvor: B92, 22.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva pobeda Poštara u polufinalu



Odbojkašice Poštara 064 savladale su u prvoj utakmici polufinala plej ofa Radnički Jugopetrol sa 3:0 po setovima 25:23; 25:13 i 25:18. U drugoj polufinalnoj seriji plej ofa igraju Jedinstvo i Crvena zvezda.

Posle izjednačenog prvog seta koji je trajao 24 minuta, odbojkašice Radničkog u drugom setu nisu userle da zaustave sjajnu Jovanu Brakočević, koja je serijom poena iz servisa donela svom timu ogromnih 12 poena prednosti u tom delu igre. Taj set trajao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je samo 18 minuta.

Treći deo igre Poštar je otvorio sa 3:0 ali je Radnički preokrenuo rezultat na 3:4. Do drugog tehničkog tajm auta odbojkašice Radničkog su uspevale i da dođu do prednosti od tri poena, a poslenje vođstvo imale su ptri rezultatu 15:17. Tada je ponovo Jovana Brakočević došla na servis i Poštar je napravio seriju od osam poena.

Odokašice prvaka Srbije iskoristile su prvu set loptu i zasluženo slavile u prvom polufinalnom meču. "Poštarke" će imati prilku da ove sezone idu na duplu krunu, jer su se plasirale i u polufinale nacionalnog kupa.

Drugi meč polufinala igra se 24. marta, domaćin je ponovo Poštar. Serija se igra na tri pobede, po principu 2-2-1.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.