Prva mesta kadetima Šumadije

Izvor: RTS, 11.Apr.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva mesta kadetima Šumadije

Prva mesta u trkama za „Biciklističku ligu Srbije“ „Dani Beograda - Trofej Čukarice“u Beogradu na stazi u Košutnjaku, koju je organizovao klub Čukarički uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Beograda i Opštine Čukarica, kao i firme „Banem“, pripale su vozačima aranđelovačke Šumadije, mlađem kadetu Novici Saviću i kadetu Aleksi Veličkoviću.

Trku je otvorio Zoran Alimpić, zamenik gradonačelnika Beograda, a prisustvovali su i član Opštinskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << veća Čukarice Jovan Anđelković i predstavnik Sekretarijata za sport i omladinu Beograda Dragan Ćirić.

Na stazi od 13,2 km, za mlađe kadete, Novica Savić je zabeležio vreme od 27,07 minuta i pretekao druga iz kluba Vladimira Vukojčića (27,09) i Džejlana Hukića iz Novog Pazara (29,25). Ovo je druga pobeda Savića u dve trke za Ligu. Kadeti su vozili 26,4 km i Aleksa Veličković je postigao vreme 47,07 minuta i bio je brži od Lazara Jovanovića iz čačanskog Borca (48,54) i Uroša Jovanovića iz Šumadije (49,07). Veličković je u prvoj trci u Mušeluku bio četvrti.

Juniori su vozili istu stazu, ali ne za Ligu. Pobedio je Stefan Sekulić iz novosadskog Vela, u vremenu 51,22 minuta. Odsprintao je Stefana Ivkovića iz Crvene zvezde, dok je treći u vremenu 53,02 stigao Saša Denić (Crvena zvezda).

Vozile su i dame, slavila je Jovana Uzelac iz Sombora koja je stazu do19,8 kilometra prešla za 42,20 minuta. Druga je bila Dragana Kovačević iz Avale 42,53, treća Marija Kuzeljević iz Crvene zvezde 51,31 minut.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Prva mesta Aranđelovčanima

Izvor: B92, 11.Apr.2009

Prva mesta u trkama za "Biciklističku ligu Srbije" i "Danima Beograda - Trofej Čukarice" u Beogradu pripale su vozačima aranđelovačke Šumadije...Na trkama koje je na stazi u Košutnjaku organizovao klub Čukarički uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Beograda i Opštine Čukarica, kao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.