Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2012, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva liga Srbije: Proleter - Inđija 0:0

NOVI SAD -

Podeloma bodova u Novom Sadu, bez postignutog gola, na meču Proleter - Inđija, mnogo zadovoljniji mogu biti gosti.

Domaći su imali potpunu terensku inicijativu, ali nisu uspevali da je materijalizuju, dok Inđijci osim šuta Stankovića u sedmom minutu koji je zaustavila prečka, nisu ozbiljnije ugrozili golmana Jelića.

Igračima Proletera nedostajao je završni pas, a kada u 84. minutu Obradović glavom, a potom i rezervista Pekez dva minuta kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nisu iskoristili upotrebljiva dodavanja Zeca, bilo je jasno da se rezultat neće promeniti.

Trener Inđije Zoran Govedarica zadovoljan je osvojenim bodom, s obzirom na to da nije imao sve igrače na raspolaganju, a u timu je imao i tri devetnaestogodišnjaka.

Šef struke Proletera Nenad Lalatović takođe je imao problema sa izostankom pet igrača, dodajući da žali što njegovi igrači nisu uspeli da slome otpor dobre ekipe Inđije.

Najveće iznenađenje 19. kola bila je minimalna pobeda somborskog Radničkog nad liderom prvenstva niškim Radničkim, što je iskoristio Donji Srem da trijumfom nad Sremom 2:1, smanji prednost prvoplasiranih Nišlija na dva boda.

Vodeći dvojac prate kraljevačka Sloga, Teleoptik i Novi Sad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.