Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2020, 19:35

Prva Liga Srbije: Još jedan ćorak Radničkog

Nije bilo golova ni u duelu Sloge i Železničara – 1:1

Velika očekivanja imali su navijači Radničkog iz Sremske Mitrovice uoči današnjeg duela sa Jagodinom. Sve je nagoveštavalo da će domaći tim lako doći do prve pobede na domaćem terenu i krenuti ka bezbrižnoj budućnosti. Međutim, Radnički iz Sremske Mitrovice je ponovo omanuo na svom bunjištu.

Remi (1:1) predstavlja razočaravajući rezultat za domaćina, koji je ostao na osam bodova, samo jedan više >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od fenjeraša iz Vranja . Imao je Radnički sve u svojim rukama. Poveo je u najboljem mogućem trenutku. Igrao se 34. minut kada je Slobodan Stojković postigao autogol.

Međutim, Ćurani su uspeli da se usprave i dođu do gola vrednog remija. Strelac je bio rezervista Vladimir Petrović.

Identičan rezultat viđen je u duelu Sloge i Železničara iz Pančeva. I na ovom susretu su vodili domaćini, golom Marka Mihajlovića.Izjednačio je rezervista Luka Stojanović.

PRVA LIGA SRBIJE – 12. KOLO

Subota

Sloga - Železničar 1:1 (0:0)

Radnički SM - Jagodina 1:1 (1:0)

Nedelja

13.30 Dinamo V. Dubočica

13.30 Kabel Loznica

13.30 Radnički 1923 – Zemun

13.30 Radnički P. - Kolubara

13.30 Žarkovo Borac 1926

Ponedeljak

13.30 Grafičar Budućnost D.

13.30 IMT - Trajal

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.