Prsten menja gospodara! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2015, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prsten menja gospodara! (video)

Drama na Pacifiku rešena na neverovatan način, San Antonio eliminisan u prvom kolu!

Kris Pol je heroj, pogodio je na težak način, preko Tima Dankana i Kliperse odveo u finale posle najuzbudljivije serije prvog kola u poslednjih nekoliko sezona.

Na kraju, derbi presuda, 4:3 za Kliperse, bili su na pragu eliminacije, nastavljaju da jure svoje snove.

Dankan je ubacio dva bacanja, izjednačio na osam sekundi pre kraja, ali je plej Klipersa imao poslednju reč. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Na Polu je bio Deni Grin, pomogao je i Dankan, ali nije vredelo, plej Klipersa je pogodio za pobedu.

Bio je to neverovatan kraj drame, koju je Dok Rivers naslutio jutro pred meč kada je razgovarao sa Polom i Grifinom o mogućnosti da jedna lopta reši sve. Krisu Polu koji je zaradio povredu još u prvoj četvrtini je čestitao i sam Dankan izrazivši divljenje prema načinu na koji je rešio meč.

Ovo je tek četvrto polufinale konferencije u istoriji Klipersa, dvorana je poludela od sreće izgubili su dva meča kod kuće, ali i uspeli da se vrate na najteži način u Teksasu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Greška "stola" razotkrila Popa

Izvor: Mondo, 03.Maj.2015

San Antonio imao je sekund da uzvrati udarac Klipersima. Greg Popovič je nacrtao akciju, počeo da diriguje, ali je zapisnički sto pogrešio i pomogao domaćinu...Kris Pol je heroj El-Eja, u San Antoniju već su počele spekulacije o razlazu šampionskog tima, a NBA je postao spreman za novog vladara...Međutim,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.