Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024, 09:30

Prštalo svugde, samo ne na „Karaiskakisu“, Stankovićev Fradi nije izdržao

Fudbaleri Union San Žiloaza remizirali su sa Ajntrahtom iz Frankfurta na „Loto parku“ u Briselu rezultatom 2:2 (1:2).
Baš kako se nekako moglo i naslutiti – goleada. Dva tima sa otvorenim fudbalom priredili su publici na stadionu Anderlehta, gde je u Evropi Union domaćin, ali i onima kraj malih ekrana – odličan duel.
Četiri gola, napadačka igra i rano vođstvo nemačkog sastava budući da su pogocima Čaibija i Kalajdžića posle 10 minuta imali 0:2. Bio je to šok >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << za domaće, ali nisu se predali. Štaviše, agresivno su krenuli u povratak. Rasmusen nakon pola sata igre i u drugom poluvremenu u jeku pritiska Gustaf Nilson, režiraju nerešen ishod za konačan rezultat.
U tom je došao i crveni karton za Vanutea, pa je Union morao biti oprezniji u završnici.
Šturm iz Graca je pregazio Slovan na svom terenu sa 4:1 golovima Bireta, Jona Gorenca Stankovića, Kiteišvilija i Kamare za, praktično, overavanje plasmana u osminu finala takmičenja. Teško će Slovan ovo da okrene…
Fudbaleri Moldea umalo da ispuste 3:0 protiv Legije koliko su imali na poluvremenu pošto je tim iz Varšave preko Hosuea i Augustinijaka uneo potpuni nemir na „Aker stadionu“.
Najmanje golova videli smo na „Karaiskakisu“ gde je Olimpijakos pod vođstvom novog trenera Hosea Luisa Mendilibara minimalnim rezultatom savladao

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.