Provalili su nas

Izvor: B92, 28.Sep.2021, 07:57

"Provalili su nas"

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone je priznao da je igra njegovog tima i taktika koju sprovodi postala predvidljiva.

Ozbiljan udarac šampion Španije dobio je u subotu kada je poražen od Alavesa rezultatom 1:0.

"Jorgandžije" u utorak od 21 sat gostuju Milanu u okviru 2. kola Lige šampiona.

"U većini utakmica koje smo igrali ove sezone protivnik nam je uzeo prostor i loptu i tu smo imali problema. Najbolje smo igrali protiv Viljareala i Atletik Bilbaa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i to su utakmice koje moraju da nam budu model. No, protivnici su nas provalili i znaju kako da igraju protiv nas. Moraćemo da evoluiramo i promenimo nešto u našoj igri", rekao je Argentinac.

Osvrnuo se i na Antoana Grizmana kom se od povratka u Atletiko prati i kritikuje svaki pogrešan potez.

"Sve loše što uradi i sve loše što mu se dogodi, moja je odgovornost. Imamo i drugih igrača koji mogu da preuzmu odgovornost, ali ćemo morati da nađemo one koji će protiv Milana dati najviše. Pozitivni smo, imamo dobar karakter i siguran sam da ćemo odigrati dobru utakmicu", rekao je Simeone u najavi utakmice.

Atletiko je u prvom kolu Lige šampiona remizirao sa Portom rezultatom 0:0, a Milan je poražen od Liverpula rezultatom 3:2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.