Izvor: Danas, 20.Jan.2024, 17:18

Protest u Sremskoj Mitrovici zbog akušerskog nasilja, obratila se i Marica Mihajlović

Ispred Skupštine grada u Sremskoj Mitrovici danas je u 15 časova počeo protest protiv akušerskog nasilja, okupljenima se obratila i porodilja Marica Mihajlović, čija potresna priča je digla Srbiju na noge.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

MITROVČANI IZAŠLI NA ULICU DA PODRŽE MLADU PORODILJU Marica koja krivi doktora za smrt bebe u prvom redu nosila transparent: "Plače majka, a srce joj vene" (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 20.Jan.2024

Ispred skupštine grada u Sremskoj Mitrovici danas je održan protest protiv akušerskog nasilja u znak podrške Marici Mihajlović koja je optužila doktora M.M. iz Opšte bolnice u tom gradu za smrt njene bebe. Marica je na skup došla sa suprugom Danijelom koji je nosio umrlicu bebe i dočekana je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.