Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2020, 13:08

Prošle sezone najbolji asistent Bundeslige stigao u Megu

Povratak Jovana Novaka

Jovan Novak posle tri godine ponovo u taboru Mege. Beogradski klub je danas objavio da je obnovio saradnju sa momkom koji će početkom novembra proslaviti 26. rođendan.

Sad već nije talenat, već košarkaš sa iskustvo igranja u Radničkom iz Kragujevca, Vojvodini,poljskim klubovima Turovu i Dabrovoj Gornici, Metalcu, a prošle sezone i Miteldojčeru.

Baš u toj prošloj sezoni Novak je sa prosekom od 8,9 asistencija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << po meču bio najbolji dodavač tamošnje Bundeslige.

Podsetimo, Novak je sa juniorskom reprezentacijom Srbije je 2013. osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu za igrače do 19 godina, a 2014. je uzeo i bronzu na U20 Evrobasketu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.