Prosinečki u Austriji

Izvor: B92, 29.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki u Austriji



Bivši hrvatski reprezentativac Robert Prosinečki potpisaće ugovor sa bečkim Donaufeldom, koji se takmiči u četvrtoj fudbalskoj ligi Austrije.

"Robert Prosinečki je najbolji prijatelj sa našim vezistom Nikijem Pavlekom. Prosinečki je Pavleku rekao da i dalje želi da igra i ponudili smo mu da nam se priduži", izjavio je šef Donaufelda Verner Gezinger.

Prosinečki će u Beč stići u četvrtak, najavio je Gezinger.

Gezinger je dodao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 36-godišnji Prosinečki, koji je sa Crvenom zvezdom 1991. godine postao klupski prvak Evrope, a sa reprezentacijom Hrvatske 1998. osvojio treće mesto na Svetskom prvenstvu, sam napravio predlog ugovora.

"Robert nam je predložio ugovor po kojem bi sponzori trebali da ga plaćaju, a ne klub", rekao je Gezinger.

Prosinečki je u bogatoj karijeri nastupao i za madridski Real i Barselonu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.