Prosinečki posetio Zvezdu

Izvor: Mondo, 18.Jul.2018, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki posetio Zvezdu

Bivši trener i igračka legenda crveno-belih obišao ih je u sredu na pripremama.

Foto: MONDO

Prijateljski susret u Sloveniji.

Robert Prosinečki, član najslavnije generacije u istoriji Zvezde i njen nekadašnji trener u sredu je posetio članove omladinskog pogona (omladinski i kadetski tim) koji se pripremaju za novu sezonu u Termama Čatež.

Ljubimac navijača Zvezde razgovarao je sa trenerima i pozdravio igrače, a vreme je proveo i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u druženju sa Bobanom Bajkovićem, koji je u njegovom mandatu bio prvi golman crveno-belih, a sada je trener u omladinskoj školi.

Prosinečki je omladincima Zvezde poželeo uspeh u prvom nastupu u Ligi šampiona, u kojoj će zaigrati od jeseni, u "stazi" koja će zavisiti od učešća prvog tima u kvalifikacijama za najjače takmičenje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.