Prosinečki: Bio je ovo čudan meč

Izvor: Blic, 21.Sep.2011, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Bio je ovo čudan meč

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki osudio je odbranu svoje ekipe zbog izjednačujućeg gola u Lučanima. Ipak, crveno-beli su prolaz u osminu finala kupa Srbije obezbedili zahvaljujući efektnom pogotku Kristijana Borhe - 2:1.

Prosinečki nije zabrinut zbog rezultata, već zbog događanja na terenu. Zvezda je povela sa igračem više u 83. minutu, ali je ubrzo i primila gol pre nego što je Borha doneo slavlje crveno-belima u prvom minutu nadoknade vremena.

"Loše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smo ušli u utakmicu. Dominirali jesmo, ali ne na pravi način, nego više stihijski. Ovo je na kraju bila čudna utakmica. Ne zabrinjava me toliko rezultat, koliko ono što se desilo nakon našeg prvog gola. Četiri naša odbambena igrača su ispala i zaboravila su na igrača Mladosti koji je bio sam i postigao evro gol", rekao je Prosinečki.

Zvezdin strateg veruje da njegovi izabranici mogu i moraju mnogo bolje igre da pružaju.

"Drago mi je što je Kaluđerović postigao gol, kao i Borha, koji je to uradio na maestralan način. Okrećemo se prvenstvu, zadovoljan sam prolazom, ali mislim da možemo mnogo bolje. Ne slažem se da Crvena zvezda slabije igra bez Borhe i Evandra, i smatram da svih 25 igrača sa kojima raspolažem u nekom trenutku mogu da dobiju šansu i da dobro odigraju", rekao je Prosinečki.

Povezane vesti: Stanojević: Nismo se namerno povukli ; Prosinečki: Mogli smo i više Prosinečki: Nekima nije mesto u Zvezdi Prosinečki: Napravićemo podvig u revanšu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.