Propao posao Barselone, sada je glavna meta fantastični Srbin!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2020, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propao posao Barselone, sada je glavna meta fantastični Srbin!

Katalonci ne žele da ispune visoke finansijske zahteve Valensije, ali pronašli su i više nego dostojnu zamenu.

Čelnici Valensije su u toku dana potvrdili da se nalaze u pregovorima sa Barselonom oko prodaje Rodriga.

To je kazao i trener "slepih miševa", ali desio se totalni zaokret.

Kako prenose španski mediji, Barsa je odustala od transfera jer nije želela da ispuni finansijske zahteve svog ligaškog rivala.

Barsa je ponudila 40, Valensija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zahtevala celih 60 miliona evra, pa se pretpostavljalo da će se naći na sredini.

Ipak, od toga za sada neće biti ništa.

U međuvremenu se pojavila vest koju je u javnost plasirao italijanski novinar Đanluka Di Marcio.

On tvrdi da se Barselona sada okrenula reprezentativcu Srbije Dušanu Tadiću. Kapiten Ajaksa bi predstavljao zamenu za Luisa Suareza i mogao bi da nastupa i kao "lažna devetka", nešto na šta smo navikli od njega u Amsterdamu.

Katalonski Sport piše da je u opticaju samo pozajmica Duće Tadića u trajanju od šest meseci, njegov agent je krenuo u Barselonu gde bi uskoro trebalo da se sastane sa predstavnicima španskog giganta.

Il @FCBarcelona punta #Tadic dell’@AFCAjax (incontro in corso con intermediario) se davvero con #Rodrigo non riprenderanno le trattative @SkySport #calciomercato

— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) January 28, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.