Pronađene eksplozivne naprave i municija

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2015, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađene eksplozivne naprave i municija

DERVENTA - Pored magistralnog puta Derventa-Doboj u mjestu Živinice danas su pronađene eksplozivne naprave i više komada municije raznog kalibra, javio je dopisnik Srne sa lica mjesta.

Naoružanje je pronađeno ispred napuštene i ruševne kuće, na proširenju gdje vozači često koriste parking ili lokalna policija kontroliše saobraćaj.

Pronađen je ručni raketni bacač "zolja", par ručnih bombi i više komada municije raznog kalibra.

Nakon dojave mještana >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na lice mjesta izašli su pripadnici Policijske stanice Derventa koji su obezbijedili cijeli prostor.

Čeka se Tim za uklanjanje minsko-eksplozivnih naprava iz Doboja, koji će ukloniti pronađene eksplozivne naprave.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Uklonjeno naoružanje pronađeno kod Dervente

Izvor: Cafe.ba, 10.Jan.2015

Eksplozivne naprave i municija, koji su danas pronađeni pored magistralnog puta Derventa - Doboj u mjestu Živinice, uklonjeni su poslije podne, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Doboj...U dobojskom Centru je rečeno da su navedena sredstva oko 15.00 časova uklonili pripadnici tima za...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.