Pronađen otac Obija Mikela, otmičari uhapšeni

Izvor: Blic, 22.Avg.2011, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen otac Obija Mikela, otmičari uhapšeni

Otac fudbalera Čelsija Džona Obija Mikela pronadjen je nepovređen u nigerijskom gradu Kanu, a njegovi otmičari su uhapšeni, potvrdio je portparol federalne policije agenciji AP.

On je naveo da je Majkl Obi oslobođen tokom dana, posle čega se javio porodici da je dobro, ali da se čekalo do večeri da ova informacija bude i zvanično saopštena.

Majkl Obi je kidnapovan 12. avgusta u gradu Džos, kada se vraćao kući sa posla, a otmičari su želeli da iznude novac od njegovog sina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađen otac Obija Mikela, otmičari uhapšeni

Izvor: Mondo, 22.Avg.2011

Nigerijska policija saopštila da je u gradu Kanu pronašla nepovređenog Majkla Obija, oca fudbalera Čelsija. Otmičari, koji su ga kidnapovali 12. avgusta iza rešetaka.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.