Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2017, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen mrtav kapiten irskog kluba

Kapiten irskog prvoligaša Deri sitija Rajan Mekbrajd preminuo je u nedjelju u svojoj kući i to dan pošto je svoj tim vodio do pobjede protiv Drogede od 4:0.

Ova informacija šokirala je cijeli svijet, a lokalni mediji navode da je kapiten Derija iznenada preminuo u nedjelju u svom domu.

Deri je u subotu pobijedio Drogedu 4:0 u petom kolu irskog prvenstva, a Mekbrajd je briljirao na ovoj utakmici. Deri je drugi na tabeli sa 12 bodova uz meč manje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Mekbrajd je igrao za Deri od 2011. godine, a kapitensku traku je preuzeo 2015. On je često govorio da mu je ispunjen san, pošto je još kao dječak želio da igra za ovaj klub.

Lokalni mediji navode da još nije poznat uzrok smrti kapitena Derija.



(Kurir)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.