Promovisan novi sponzor Jadranske

Izvor: B92, 18.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promovisan novi sponzor Jadranske



Predstavnici regionalne košarkaške Jadranske lige i Nove ljubljanske banke (NLB) potpisali su u Bekanima kod Kopra, u Sloveniji, ugovor prema kome će se to takmičenje sledećih pet godina zvati NLB liga.

Direktor Jadranske lige Roman Lisac i predstavnik Upravnog odbora NLB Marjan Kramar ocenili su da je to takmičenje dovoljno poraslo i da će novo ime biti korisno za obe strane, ali i za klubove učesnike.

Dosadašnji naslovni sponzor, kompanija Goodyear, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostaće jedan od finansijera lige.

"Kada smo pre šest godina počinjali sa ovom idejom, niko nije verovao da ćemo uspeti. Mi jesmo, bili smo uporni, i evo, imamo takmičenje koje već pet godina raste i jača", rekao je Lisac novinarima na predstavljanju novog sponzora.

"Naš cilj je uvek bio da imamo odličnu košarku i mislim da je ovo korak u dobrom pravcu", dodao je Lisac.

Medijima su predstavljene i nove lopte kojima će se igrati NLB i ženska WNLB liga.

Nove lopte se od dosadašnjih razlikuju po dizajnu, pa će u muškoj konkurenciji, umesto crnih, imati zlatne pruge, a u ženskoj ligi ružičaste.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.