Promenjen stadion za mečeve FIFA Svetskog klupskog kupa

Izvor: B92, 07.Dec.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenjen stadion za mečeve FIFA Svetskog klupskog kupa

FIFA je bila prinuđena da promeni mesto odigravanja mečeva na FIFA Svetskom klupskom kupu u Kataru.

Prvak Evrope Liverpul trebelo je da 18. decembra igra svoj meč polufinala na "Edjukejšn siti stadionu" u Dohi, ali od toga neće biti ništa.

U pitanju je novoizgrađen stadion kapaciteta 40.000 mesta koji još nema upotrebnu dozvolu jer nije testiran, pa je FIFA rešila da se mečevi ipak igraju na drugom mestu.

Tako će se taj susret 18. decembra, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << susret za treće mesto i finale 21. decembra igrati na "Kalifa stadionu" u Dohi.

Kapacitet ovog stadiona je 48.000 mesta i na njemu su se tokom septembra i oktobra oduravali događaji na Svetskom atletskom prvenstvu.

FIFA Svetski klupski kup se održava od 11. do 21. decembra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FIFA REAGOVALA U POSLEDNJI ČAS: Promenjeno mesto odigravanja Svetskog klupskog prvenstva

Izvor: Kurir, 07.Dec.2019

Svetska fudbalska federacija (Fifa) promenila je danas mesto odigravanja Svetskog klupskog prvenstva pošto novoizgrađeni "Edukejšn Siti" stadion u Kataru nije u potpunosti testiran.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.