Promene u Milanu  Maldini u fotelji, Đampaolo na klupi rosonera

Izvor: B92, 03.Jun.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promene u Milanu " Maldini u fotelji, Đampaolo na klupi "rosonera"

Paolo Maldini, leganda Milana, novi je tehnički direktor kluba, prenosi "Gazeta dello Sport".

Maldini će u klubu zameniti Leonarda, koji je tu funkciju obavljao od jula 2018. godine.

Svoje mišljenje o ovome izneo je i legendarni trener Milana, Arigo Sak koji je rekao "da je Maldini je pravi čovek za ovu poziciju i da ga navijači vole".

Milan će u narednom periodu imenovati i novog trenera. Italijanski mediji prenose da je za ovu poziciju glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << favorit Marko Đampaolo, koji je do sada predvodio ekipu Sampdorije.

Italijanski stručnjak godinama je vodio klubove nižeg ranga, a od 2016. godine je na čelu ekipe iz Đenove. Sampdorija je prethodne sezone završila na devetom mestu sa 53 boda.

Ukoliko se dve strane dogovore, Đampaolo će na klupi Milana zameniti Đenara Gatuza, koji je na kraju sezone podneo ostavku. Milan je takmičarsku godinu završio na petom mestu, bez Lige šampiona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.