Promena plana: Zvezda ne ide u Sloveniju na pripreme!

Izvor: Mondo, 12.Jan.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promena plana: Zvezda ne ide u Sloveniju na pripreme!

Dan posle okupljanja i prvog treninga u 2019. godini, iz Ljutice Bogdana stiglo je kratko obaveštenje u kom se navodi da će crveno-beli 14. januara poleteti ka jugu.

Promena plana!

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaće se za nastavak sezone na Kipru, umesto u Sloveniji.

Ovu odluku "u minut do 12" doneli su čelnici srpskog šampiona u dogovoru sa prvim trenerom Vladanom Milojevićem i njegovim stručnim štabom, a razlog su - vremenske prilike.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << MILOJEVIĆ IMA 90% EKIPE

U turskom letovalištu rivali crveno-belih biće Vaker Northauzen (28. januar), Austrija iz Beča (30. januar) Ludogorac (2. februar), Rabotnički (5. februar) i Maribor (8. februar).

"Umesto u Termama Čatež, ekipa će prvu fazu priprema posvećenu fizičkoj spremi igrača obaviti u staroj bazi, Pafosu, od 14. do 23. januara", navodi se na portalu crveno-belih i dodaje:

"Povoljni vremenski uslovi na ostrvu na istoku Mediterana omogući će fudbalerima Crvene zvezde da na najbolji način uđu u drugu fazu, koja će biti održana od 26. januara do 9. februara u Antaliji. Tamo će fokus biti na uigravanju ekipe za prolećni deo sezone, u čemu će značajan udeo imati pet kontrolnih duela".

DEGENEK IDE, A TO ZNAČI...

Biće zanimljivo videti ko će biti u avionu za Pafos, a ko za Antaliju, jer su dolasci i odlasci fudbalera bili glavna tema tokom jučerašnje Milojevićeve "prozivke" održane na beogradskom "minusu".

http://mondo.rs/a1158561/Sport/Fudbal/FK-Crvena-zvezda-pripreme-zima-2019.html

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.