Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2021, 10:56

Promena na klupi reprezentacije: Kovač više nije selektor Srbije

Čelni ljudi OSSRB zahvalili se iskusnom stručnjaku na dvogodišnjoj saradnji

Slobodan Kovač više nije selektor odbojkaša Srbije. Na redovnoj sednici Odbojkaškog saveza Srbije doneta je odluka da se ne nastavi saradnja sa trenerom koji je 2019. godine preuzeo reprezentaciju. Ova vest objavljena je na zvaničnom sajtu OSSRB mesec dana posle završenog učešća na Evropskom prvenstvu, na kome je naš nacionalni tim zauzeo četvrto mesto.

Kovač je nasledio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nikolu Grbića na mestu prvog trenera muške seniorske reprezentacije Srbije u avgustu 2019. godine, samo deset dana pred početak Evropskog prvenstva na kojem će, u svom debiju na mestu šefa stručnog štaba najboljih srpskih odbojkaša, osvojiti zlato. Nakon toga, međutim, usledio je neuspeh u kvalifikacijama za Olimpijske igre, u januaru 2020, na turniru koji je održan u Berlinu. Zbog pandemije koronavirusa, to je bilo jedino takmičenje za našu najbolju selekciju u 2020.

Ove godine, naša reprezentacija je učestvovala na dva velika takmičenja i na oba nije uspela da se domogne medalje. U Ligi nacija zauzeto je šesto mesto, dok je Evropsko prvenstvo naš tim završio kao četvrti posle poraza od Poljske u borbi za bronzu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.