Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2021, 00:49

Promena na klupi Budućnosti: Mijović više nije trener

Podgoričani traže novog stratega

Budućnost traži novog trenera pošto je dosadašnji strateg Petar Mijović večeras podneo ostavku, saopšteno je iz kluba.

„Petar Mijović je doneo odluku da se povuče sa mjesta šefa stručnog štaba, smatrajući da je u interesu kluba to najbolje rešenje u ovom trenutku, sa željom da se tim vrati na pobednički kolosek i uloži maksimalalne napore i postigne što više u ovoj takmičarskoj sezoni“, saopšteno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je na sajtu Budućnosti.

Mladi stručnjak je istakao da se na ovakav korak odlučio kako bi klupske interese stavio ispred ličnih.

„Budućnost Voli, klub u kojem sam dodatno napredovao u karijeri i usavršavao trenerske veštine, doživljavam na poseban način. Moja odluka je rezultat dubokog promišljanja i želje da interese kluba stavim ispred ličnih. Zahvaljujem predsedniku Budućnosti i upravi kluba na ukazanom poverenju. Bila mi je čast predvoditi abaligaškog šampiona.

Zahvaljujem se timu i svim zaposlenima u klubu na dosadašnjoj saradnji i toplo pozdravljam navijače i simpatizere Budućnosti“, poručio je Petar Mijović.

Mijović je član Budućnosti od 2017. godine. Počeo je kao trener u mlađim kategorijama, nastavio kao pomoćni trener u prvom timu, a onda dobio šansu kao glavni trener u aprilu 2019. godine posle ostavke Jasmina Repeše.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Budućnost nema trenera: Mijović dao ostavku

Izvor: N1 televizija, 28.Jan.2021

Doskorašnji trener podgoričke Budućnosti Petar Mijović na sopstvenu inicijativu raskinuo je saradnju sa crnogorskim klubom, potvrdila je zvanično Budućnost.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.