Proleter ima novog šefa struke

Izvor: Mondo, 10.Jun.2019, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proleter ima novog šefa struke

Posle završetka saradnje sa Draganom Radojičićem, tim iz Novog Sada angažovao novog trenera

Foto: MN Press

Proleter je po završetku plej-ofa Superlige Srbije i istorijskog uspeha, osvajanja sedmog mesta, okončao saradnju sa trenerom Draganom Radojičićem. Stručnjaku koji je predvodio klub iz Novog Sada i osvojio 22 boda istekao je ugovor, a čelnici kluba nisu želeli da nastave saradnju.

U novu sezonu ulaze sa novim šefom stručnog štaba - Milićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ćurčićem, prenosi "Sportski žurnal".

Reč je o mladom treneru, koji na novu poziciju stiže sa mesta pomoćnog trenera reprezentacije Libana. Poslednjih nekoliko sezona asistirao je selektoru Miodragu Raduloviću.

On je kao igrač stekao veliko iskustvo u inostranstvu, kratko je trenirao i Brodarac, a posao u Proleteru biće mu prvi u superligaškom društvu.

Milić Ćurčić, koji ima 38 godina, biće jedan od najmlađih stručnjaka naredne sezone u Superligi. Jedino mlađi od njega je Radomir Koković, koji ima 35 godina, a koga je Voždovac nedavno promovisao u šefa stručnog štaba.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.