Izvor: MozzartSport.com, 18.Feb.2021, 04:46

Projektil otvorio vrata naredne runde, Velez rutinski "provozao" Kamiondžije (VIDEO)

Sigurno slavlje ekipe Maurisija Pelegrina - 3:1

Trećeligaš večeras nije imao šta da traži na stadionu Hulio Umberto Grondona. Favorizovani Velez Sarsfild je lagano prebrodio prvu fazu Kupa Argentine, mada se Kamioneros nije obrukao, što je verovatno bila i osnovna ambicija male ekipe iz Buenos Ajresa na ovom gostovanju - 3:1 (1:0).

Velez je čitav posao rešio u prvom poluvremenu, gde su postignuta sva četiri gola. Domaćin je vrata naredne runde otvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << već u prvih deset minuta, kada je stigao do velikih 2:0. Meč je obeležio sjajan pogodak Pabla Galdamesa u šestom minutu. Čileanac je pravim projektilom iz slobodnog udarca načeo protivnika, posle čega je sve bilo lakše za ekipu Maurisija Pelegrina.

Domaćin je samo četiri munuta kasnije duplirao prednost zahvaljujući De la Fuenteu, ali su ga gosti ipak naterali da ponovo opuali motore. Popularne Kamiondžije su se rezultatski vratile u igru potogkom Gonzala Parisija iz penala u 24. minutu, ali je šest minuta kasnije svaku dilemu razrešio Migez Brizuela.

Velez će u 1/16 finala sasvim sigurno imati teži posao, s obzirom da ga tamo očekuje bolji iz okršaja Taljaresa i Atletiko Rafale, mada će i u tom okršaju biti izraziti favorit za prolazak u narednu fazu takmičenja.

Ekipa Maurisija Pelegrina je u odličnoj seriji rezultata, ovo joj je bila treća vezana pobeda u svim takmičenjima, a sada je očekuju dva okršaja u Liga kupu sa Sarimentom i Argentinos Juniorsom, nakon čega će dočekati Boku Juniors na svom terenu. Ovo takmičenje startovali su važnom pobedom nad Njuelsom prošlog vikenda.

ARGENTINA, KUP - 1. FAZA

Četvrtak

Velez - Kamioneros 3:1 (3:1)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.