Program A. Opena: Svi Srbi posle ponoći

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Jan.2012, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program A. Opena: Svi Srbi posle ponoći

Četvrti dan Australijan opena kada su u pitanju srpski predstavnici otvoriće Ana Ivanović, koja noćas od 1 sat po našem vremenu igra prva na „Hajsens areni”. Njena rivalka u drugom kolu biće Holanđanka Mihaela Krajiček, sa kojom je do sada igrala dva puta i skor je nerešen 1:1.
Oko tri sata ujutro na teren bi trebalo da izađe Janko Tipsarević. On će u igrati protiv Australijanca Džejmsa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Dakvorta i njihov meč postavljen je kao drugi na „Margaret Kort Areni”.
U trenucima kada bi Janko trebalo da privodi meč kraju, otprilike oko pet ujutro, očekuje se da počne meč drugog kola između Novaka Đokovića i Santjaga Hiralda iz Kolumbije. Njihov duel postavljen je kao treći na centralnoj „Rod Lejver Areni”.
Konačno, oko sedam ujutro Viktor Troicki će na terenu broj dva igrati protiv Kazahstanca Mihaila Kukuškina, protiv kojeg vodi u međusobnom skoru sa 1:0.
U isto vreme na teren će i Nenad Zimonjić i Mikael Ljodra. Srbin i Francuz će na startu dubla, na terenu broj 11, igrati protiv Australijanca Džordana Kera i Amerikanca Donalda Janga.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.