Produžetak u Železniku, Jaka Blažič srušio FMP!

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2020, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžetak u Železniku, Jaka Blažič srušio FMP!

FMP nije imao sreće.

Pobeda Cedevite Olimpije na gostovanju FMP-u i to nakon produžetka i velike neizvesnosti, bilo je 100:105.

Neizvesno od samog starta u meču FMP-a i Cedevite Olimpije. Mrežice su se tresle na obe strane, pa smo videli čak 55 poena, gosti su uspeli da odu na odmor sa prednošću od 3 poena.

Cedevita je nekako uspela da stigne do velike prednosti u nastavku. Od 40:40, Murić je pogodio dve trojke, potom je i Simonović pogodio, a Jaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Blažič je trojkom sve začinio za plus 9 (42:51).

Prednost je gostima bila i dvocifrena, ali se ušlo u neizvesnu završnicu. Domaći su trojkama Jeremića smanjili rezultat, a u poslednja tri minuta se ušlo u totalnu neizvesnost. Gosti su imali +2 u nekoliko navrata, nakon poena Rita i Ulubaja, a kada je Ulubaj pogodio trojku bilo je 87:88 na ulasku u poslednji minut.

Neizvesnost i u produžetku, uglavnom su se šutirala slobodna bacanja, a onda je na scenu stupio Jaka Blažič.

Pogodio je trojku pred sam ulazak u poslednji minut, a onda je nakon dve promašene trojke Jeremića i Ulubaja pogodio i slobodna bacanja što je bilo već previše za FMP, a dovoljno za pobedu.

Ulubaj je imao 26 poena, Jeremić je dodao 17, a Rit 20. Jaka Blažič na drugoj strani 27 poena, 4 skoka i 5 asistencija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: Cedevita Olimpija posle produžetka slavila u Železniku, FMP verovatno bez plej-ofa

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2020

Šesti put su Ljubljančani igrali produžetak...Cedevita Olimpija je šesti put ove sezone igrala meč koji je ortišao u produžetak, a ovoga puta se to dogodilo u Železniku u utakmici 18. kola protiv FMP-a. Ljubljančani su uspeli da ostvare trijufm 105:100 (29:26, 22:16, 20:22, 19:26, 15:10) i tako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.