Prodaju trenera kako bi spasili klub

Izvor: Sportal.rs, 17.Dec.2014, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaju trenera kako bi spasili klub

Španski Hetafe je u velikim finansijskim problemima. Pošto ne može da proda nekog igrača, iako su svi na transfer listi, kako bi izašli iz krize, moraće da se odrekne trenera. Kako mediji prenose kineski Gvandžu želi da kupi njihovog trenera Kosmina Kontru.

Kinezi bi u zamenu za trenera platili tri miliona evra, novac kojim bi Hetafe mogao da ugasi požar.

- Još ništa nema konkretno, ali ako se dva kluba dogovore, ne mogu ništa da kažem. Ako sam ja jedini koji ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ponudu, šta da radim? Klub prolazi kroz zaista tešku finansijsku situaciju, a ja sam se ponudio da pomognem. Radim u ovom klubu, svestan sam problema - rekao je Kontra i dodao:

- Kinezi mi nude pet puta veću platu nego što imam sada u Hetafeu. Novac je važan, ali videćemo štaće se desiti. Ja se dobro osećam u Hetafeu i Primeri. Postoje momentu u životu kada morate da izaberete, kako bi pomogli ljudima. Ova ponuda bi spasila sezonu.

Inače, Kontra trenutno ima platu od 600.000 evra, dok mu Gvangžu nudi tri miliona po sezoni.

(Foto: Beta/AP/Daniel Ochoa de Olza)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.